1e editie Virtuele Zwinstedenloop zondag 21 maart t/m zondag 28 maart 2021

Reglement Virtuele editie

Deelname aan dit evenement gebeurd op een aantal voorwaarden.

Voorwaarden deelname

  • Deelnemen aan de Internationale Zwinstedenloop Sluis is geheel voor eigen risico en voor eigen verantwoordelijkheid.
  • Deelnemers gaan akkoord met het gebruik van hun beeltenis in druk, op foto, film, video e.d. voor promotionele doeleinden van de Internationale Zwinstedenloop Sluis zonder daarvoor vergoeding te claimen.
  • De organisatie kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor persoonlijk gemaakte kosten wanneer het evenement door overmacht afgelast moet worden.
  • Bij afgelasting door overmacht zal geen nieuwe (vervangende) datum worden vastgesteld.

Annuleringsvoorwaarden inschrijfgelden

Individueel

  • Niet van toepassing, doordat inschrijving voor de loop zelf gratis is. Betalingen voor medailles en/of het goede doel worden niet niet geretourneerd.

Bevestiging inschrijving

Na ontvangst van je online inschrijving ontvang je een e-mail als bevestiging en een persoonlijke code om GPX gegevens van de loop of wandeling te kunnen uploaden naar https://uitslagen.nl/zwinstedenloop/ voor notatie in het virtuele klassement.

Wedstrijd loopreglement

Artikel 1:

Deelnemers kunnen inschrijven t/m zondag 28 maart 2021 23:59:59.

Artikel 2:

In de periode van zondag 21 maart 2021 t/m zondag 28 maart 2021 23:59:59 kan er gelopen of gewandeld worden om aanspraak te kunnen maken op notering in het virtuele klassement op https://uitslagen.nl/zwinstedenloop/.

Artikel 3:

GPX gegevens van de loop of wandeling moeten uiterlijk zondag 28 maart 2021 23:59:59 ingevoerd zijn om opgenomen te kunnen worden in het virtuele klassement op https://uitslagen.nl/zwinstedenloop/. Via diverse apps, zoals Strava, Garmin Connect, Polar Flow, Runkeeper, Runtastic, Endomodo en TomTom kunnen deze GPX gegevens verkregen worden. Meer informatie hierover op https://uitslagen.nl/zwinstedenloop/gpx_informatie.php.

Artikel 4:

Via de website, Facebook en Instagram zal de Zwinstedenloop communiceren over de virtuele editie.

Artikel 5:

De Internationale Zwinstedenloop Sluis kan mogelijk door de televisie worden uitgezonden. Elke deelnemer gaat akkoord met het eventueel op de televisie in beeld brengen van zijn/haar portret. Deelnemers gaan voorts akkoord met het mogelijk gebruik van hun beeltenis in druk, op foto, film, video e.d. voor promotionele doeleinden van de Internationale Zwinstedenloop Sluis zonder daarvoor vergoeding te claimen.

Artikel 6:

De organisatie accepteert geen verantwoordelijkheid wanneer het evenement door overmacht afgelast of in tijdstip verschoven zou moeten worden.

Laatst bijgewerkt: 02-01-2021