27e editie Zondag 21 maart 2021

Update: 27e editie Zwinstedenloop

Zoals we helaas deze middag hebben moeten besluiten en bekend hebben gemaakt, gaat de Zwinstedenloop a.s. zondag 15 maart NIET door in verband met de strijd tegen het Coronavirus. Een enorme tegenvaller voor iedereen die zich erop heeft verheugd, maar de veiligheid en gezondheid van de lopers, vrijwilligers, toeschouwers en andere betrokkenen staan bij de organisatie altijd voorop.

Na beraad met het bestuur hebben we besloten om de 27e editie van de Zwinstedenloop volgend jaar plaats te laten vinden en wel op zondag 21 maart 2021, in plaats van dit jaar nog een herkansingsdatum te zoeken.

We begrijpen dat u als loper, samen met onze vrijwilligers en sponsoren met ons al goed aan het voorbereiden was om een mooie prestatie neer te zetten. Helaas is dat nu voor niets geweest, of toch niet helemaal?! De voorinschrijving voor de 27e editie blijft van kracht, waarbij we uw inschrijving door hebben gezet naar de editie volgend jaar op zondag 21 maart 2021. Op deze manier bieden we een passend alternatief, zodat we volgend jaar weer een mooie Zwinstedenloop kunnen organiseren.

We hopen op uw begrip voor dit besluit en we zouden het fantastisch vinden u op zondag 21 maart 2021 alsnog te mogen begroeten in Sluis!

Met vriendelijke groet,

Bestuur Zwinstedenloop