1e editie Virtuele Zwinstedenloop zondag 21 maart t/m zondag 28 maart 2021

De Zwinstedenloop gaat VIRTUEEL

Met de huidige maatregelen en het perspectief dat er nu wordt geboden, lijkt het zeer onwaarschijnlijk dat er binnen afzienbare tijd grotere evenementen mogen worden georganiseerd. Wegens overmacht zal de traditionele 27e editie van de Zwinstedenloop in maart 2021 helaas geen doorgang vinden. Wel komt er een eerste virtuele versie van de Zwinstedenloop!

Wij hopen ten zeerste dat wij met volle overgave de 27e editie in 2022 kunnen gaan organiseren.

Omdat wij 2021 niet zomaar aan ons voorbij willen laten gaan, hebben wij besloten een alternatief aan te bieden, waardoor wij onze trouwe en nieuwe fans toch de gelegenheid geven de verschillende afstanden van de Zwinstedenloop te lopen. Hoe gaan wij dat doen?

In de periode van zondag 21 tot en met zondag 28 maart 2021 gaan wij de 1e editie van de virtuele Zwinstedenloop op touw zetten. Dit geeft deelnemers de kans om de gekozen afstand op het door hen gewenste moment te volbrengen.

In deze periode is het mogelijk de afstanden van 5 en 10 kilometer en natuurlijk de halve marathon te voltooien. En niet alleen hardlopen; met deze virtuele versie gaan wij ook de wandelaars aanmoedigen mee te doen.

Middels een gratis inschrijving via inschrijven.nl kan men kiezen een bepaalde afstand hard te lopen of te wandelen. Tegen een kleine vergoeding is het mogelijk een unieke medaille te bemachtigen! Deze virtuele editie heeft geen wedstrijdelement maar zal wel een virtueel klassement bieden.

Iedereen die zich voor 2020 had ingeschreven, was al automatisch doorgeschoven naar 2021. Door de overmachtssituatie zullen wij deze voorinschrijvers wederom een jaartje doorschuiven. In 2022 zijn zij van harte welkom om alsnog hun gekozen afstand van de Zwinstedenloop te lopen.

Ook willen wij het beoogde goede doel van 2020, de Vrienden van Rozenoord, welke zich vrijwillig en belangeloos inzetten op ouderenzorglocatie Rozenoord, alsnog een hart onder de riem steken. Bij elke inschrijving is het mogelijk een donatie te doen en van elke bestelde medaille zal ook een deel worden geschonken aan de ouder van het Rozenoord. De afgelopen periode heeft ook het Coronavirus het Rozenoord bereikt en een flinke impact gehad. Hierdoor hebben zij de afgelopen feestmaand op de kamer moeten doorbrengen en mochten ze geen bezoek ontvangen. Iedereen betrokken bij het Rozenoord verdient zeker een steuntje in de rug!

Doe mee en ga voor die unieke Sluise medaille en vergeet het goede doel niet!

Schrijf nu in!
Op zondag 21 maart om 13u zal er een online startschot worden gegeven voor de Jumbo Sluis Halve Marathon, Vijf van Sluis en Tien van Sluis. Na inschrijving ontvangt u een persoonlijke code. Met je persoonlijke code kun je je prestatie door middel van een GPX-bestand uploaden op https://uitslagen.nl/zwinstedenloop. Zorg dat je je prestatie uiterlijk 28 maart hebt geüpload om in het virtuele klassement opgenomen te worden.

Via diverse apps, zoals Strava, Garmin Connect, Polar Flow, Runkeeper, Runtastic, Endomodo en TomTom kunnen deze GPX gegevens verkregen worden. Meer informatie hierover op https://uitslagen.nl/zwinstedenloop/gpx_informatie.php.