27e editie Zondag 21 maart 2021

Zwinstedenloop gaat NIET door!

Ondanks dat we deze week, gegeven de toen bekende omstandigheden, nog goede hoop hadden, willen we als organisatie ook onze verantwoordelijkheid nemen. Eerder op de dag heeft de gemeente Knokke-Heist bij burgemeestersbesluit alle in- en outdoor evenementen te verbieden. We zien om ons heen meerdere evenementen afgelast worden en landelijk wordt in Nederland ook aanbevolen evenementen komende periode af te gelasten.

Als organisatie van de Zwinstedenloop volgen wij die adviezen op en hebben besloten om de Zwinstedenloop NIET door te laten gaan. Vanavond gaan we in beraad hoe met dit besluit om te gaan ten aanzien van voorinschrijvers, sponsoren, vrijwilligers en organisaties die meehelpen de Zwinstedenloop te organiseren. Wij zullen de belanghebbenden in deze later vanavond en morgen hierover informeren.

Tot die tijd vragen wij u de mediakanalen van de Zwinstedenloop (Facebook tijdlijn en website) te volgen, zodat wij intern tijd hebben om de consequenties in kaart te brengen en de juiste communicatie te regelen.